کنفرانس ملی نقش مطالعات میان‌رشته‌ای در توسعه علمی و کارآفرینی کشور 28 آبان‌ماه برگزار شد.
1397-08-29

کنفرانس ملی "نقش مطالعات میان‌رشته‌ای در توسعه علمی و کارآفرینی کشور" با حضور بسیاری از متخصصان و فعالان در حوزه‌های مختلف علمی، مدعوینی از پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های معتبر تهران و همچنین شرکت‌کنندگانی از دانشگاه‌های معتبر سراسر کشور و انجمن‌های علمی ایران، 28 آبان‌ماه 1397 در سالن الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار گردید. ارائه سخنرانی‌های کلیدی، ویدئو کنفرانس‌های پروفسور فردریک داربلی از دانشگاه ژنو و پروفسور جان آرت شولت از دانشگاه گوتنبورگ، برگزاری 6 پنل تخصصی (در حوزه‌های کارآفرینی، IBB، علوم‌ پایه، هنر، علوم اجتماعی و تربیت بدنی)، ارائه 9 مقاله شفاهی و 34 مقاله پوستری و در نهایت قرائت بیانیه توسط دکتر یونس نوربخش (رئیس پردیس البرز و کنفرانس) از جمله محورهای مهم این کنفرانس یک روزه محسوب می‌گردید.

دبیرخانه علمی کنفرانس